EL CAMPUS BASE OLÈRDOLA DE FUTBOL VISITA EL CAMP NOU

La  setmana del 23 al 27 de juliol del 2018 serà la darrera d’aquest CAMPUS de futbol,  que el club Base Olèrdola enguany a organitzat un any més per atendre aquests joves amb més ganes de jugar i gaudir de l’esport que més els agrada.
Aquest format de Campus permet gaudir d’aquest esport, però amb moltes varietats que la direcció tècnica del club mira d’adaptar, per donar així un aire més fresc i estiuenc a l’esport de la pilota. Jocs d’equilibri amb aigua, alfombres lliscants pel control i altres varietats,  són presents en aquest campus de tecnificació que pretén fer grup i trobar un espai on es fomenti el companyerisme i aprenguin els valors de l’esport per davant de tot.
Cal recalcar també la visita que aquest dimecres han fet els participants del Campus al Museu del Barça i totes les seves instal.lacions.  Una vista que sempre té èxit i que tant agrada als joves participants d’aquest  Campus.
El club Base Olèrdola fundat el 1996 i que actualment disposa de 17 equips federats, un d’ells el sènior femení, conta amb una plantilla d’uns 270 nens i és uns dels clubs referents a tota la Comarca.