EL CAMPUS

 

Aquests tenen com a principal objectiu gaudir de l’esport i empatitzar amb nous companys, tot aprofitant aquestes aturades que durant l’any es fa a la competició per festes Nadal , Setmana Santa i els mesos d’Estiu.
L’objectiu es aprendre i perfeccionar els fonaments bàsics del futbol, desenvolupar la tècnica i tàctica individual i col·lectiva, així com millorar la preparació cognitiva dels jugadors a partir del treball en situacions de joc. Per aquesta raó, els entrenadors faran un èmfasi especial en treballar aspectes com el control, la centrada, la passada, el marcatge, el xut, la pressió, el regat, la conducció o l’ocupació d’espais. 

 

Per la celebració d’aquests campus el club disposa d’un ampli ventall de material tècnic,  necessari per fer gaudir d’una bona estància amb una direcció tècnica amb una llarga experiència en preparar i gaudir dels exercicis i que aquests siguin a l’hora divertits.

Aquest format de Campus permet gaudir d’aquest esport, però amb moltes varietats que la direcció tècnica del club mira d’adaptar segons l’època que es fa, i donar així un aire més fresc a l’esport de la pilota. Jocs d’equilibri amb aigua, alfombres lliscants pel control, exercicis amb elements ben diversos i variats que permetin treballar amb la pilota, tots ells són presents en aquests campus de tecnificació, que pretén fer grup i trobar un espai on es fomenti elcompanyerisme i aprenguin els valors de l’esport per davant de tot.