EL NOSTRE CLUB

 
HISTÒRIA

L’any 1996, arrel d’una iniciativa de l’Ajuntament d’Olèrdola, i amb el suport dels tres clubs de futbol del municipi, es va fundar el nostre Club d’Esports Base Olèrdola. En aquells inicis no només es va donar cabuda no tan sols al futbol sinó a l’esport base en general. Incorporant les disciplines de futbol, gimnàstica i posteriorment el bàsquet.

El principal dinamitzador de la part esportiva d’aquells inicis, i durant molts anys, va ser en Juan Francisco de Tena que, juntament amb altres persones provinents dels diferents nuclis del municipi, van tirar endavant el Club amb tres equips de futbol a les categories d’Infantil, cadet i Juvenil. Actualment el club ofereix exclusivament la disciplina de futbol i conta amb 17 equips, del qual un d’ells és de futbol femení en la categoria de Sénior.

Durant tots aquests anys de vida esportiva, s’han aplegat centenars de practicipants de futbol, cosa que ha permès que els joves dels diferents pobles i nuclis d’Olèrdola i el seu entorn, hagin tingut l’oportunitat de trobar un lloc de relació e intercanvi personal practicant aquest esport, agafant uns valors que el club sempre a volgut transmetre als seus jugadors i equip tècnic.

El Base Olèrdola és un club amb una història recent, però que es va consolidant cada temporada en les seves categories on participa, i que treballa per situar els seus diferents equips i categories a la competició on participa i que organitza la mateixa Federació Catalana de Futbol, així com la participació en diferents torneigs d’arreu del territori i partits amistosos amb altres clubs, sempre buscant un intercanvi i noves vivències als jugadors que formen part d’aquest projecte esportiu i social del nostre territori.

VALORS
UNIÓ DE L’EQUIP: és pel club l’aspecte que volem destacar , que cada equip sigui una pinya i estigui unit. Que tots els membres remin cap una sola direcció per aconseguir uns resultats a nivell personal, els resultats de competició han de quedar amb un altre nivell i en cap cas ha de passar per davant d’aquestes valors que exposem tot seguit :

COMPANYERISME

respecte
empatia
humilitat

RENDIMENT COL.LECTIU

esforç
constància
superació
il.lusió

CONFIANÇA AMB ENTRENADORS

seguretat
autocontrol
integritat

RENDIMENT INDIVIDUAL

motivació
confiança
proactivitat
plenitut
ÀREA ESPORTIVA

ETAPA D'INICIACIÓ

Categories on les nenes i els nens descobreixen l’esport del futbol.
Entrenaments adaptats com al·licient i element motivador de coneixença, tothom
ha de gaudir mentre aprèn.

ETAPA DE FORMACIÓ

En aquest punt els partits son una eina de l’aprenentatge, es forma al jugador en aspectes tècnics i tàctics que el preparin per al salt a les categories i etapes de desenvolupament superiors

ETAPA DE COMPETICIÓ

Mantenint sempre l’objectiu clau de la formació, aquí el jugador ja disposa d’unes habilitats tècniques i tàctiques, a les que afegim l’al·licient de la competició dins del seu aprenentatge.

ETAPA DE RENDIMENT

Etapa on els jugadors es preparen pel salt als equips amateurs, l’aprenentatge ja esta assolit i el que es busca es la consecució de resultats i classificacions a millors categories.

EQUIPACIÓ

PRIMERA EQUIPACIÓ

SEGONA EQUIPACIÓ